Thursday, 21 March 2013

BREAKING NEWS : ANWAR IBRAHIM TENAT DITEMBAK PELURU AIR PAPAGOMO...

 
Disebabkan takut rahsia tersebar..Anwar bertindak dengan tindakan yang tidak seperti selalunya..dan Karpal pula tidak sempat menahan Anwar..Pasti dalam kepala Karpal akan berkata...U memang bodohlah Anwar yang u pi saman dia buat apa......Bila U saman dia U sudah KANTOI.....(ilustrasi penulis) anwar ingt semua orang boleh tunduk dengan saman dia.. WALAU APA PUN Gomo seorang yang masih lagi tahu ADAP ADAP dalam menyampaikan kebenaran BUAT RAKYAT MALAYSIA dan penyokong penyokong Anwar yang selalu HESTERIA. Walaupun ramai pihak pembangkang menyatakan Papa Gomo ini seorang yang jahil dan sebagainya namun Gomo hari ini dengan jelas nak menyatakan bahawa dalam diri
 
Gomo ini masih lagi ada perasaan kasihan terutama pada keluarga Dato Sri Anwar Bin Ibrahim.
 
Saksikan video dibawah ini dan anda boleh nilaikannya sendiri apakah lelaki dalam video tersebut Anwar Ibrahim calon yang kononya nak menjadi Perdana Menteri ataupun sebaliknya. Rakaman asal BERWARNA dan AUDIO yang jelas untuk tatapan rakyat Malaysia. 
 
Balaslah budi gomo ni dengan sedekahkan 100 juta kepadanya sebagai penghargaan kerana tidak mentelanjangkan Anwar dan keluarga seumur hidup
 
 

HIMPUNAN ANAK MUDA ANJURAN PAKATAN RAKYAT...BARISAN NASIONAL HARUS BERWASPADA

 
BARU REHEARSEL SEBAB TU TIDAK BER ORANG..!! HAHA
 
 
Todiaaa…ramainya umat PAS yang datang ceramoh di Alor Setar!! Mcm mana BN nak menang ni kawan2??? Terukla BN kali ni!!! Tgk tu berduyun2 puak PAS dtg ceramoh…po...kok rumput lebih banyok dari pak lebai PAS! miahahahahah - Syam

ALOR SETAR 17 Mac - Ceramah Himpunan Anak Muda anjuran parti pembangkang di Alor Semadom, Alor Setar malam tadi, hanya dihadiri kira-kira 50 orang yang rata-rata berumur melepasi usia muda.

Lantaran itu, hasrat pembangkang untuk menarik pengundi daripada golongan muda bagi meraih sokongan ternyata tidak tercapai.


 Malah, ceramah yang sepatutnya bermula pukul 9 malam itu juga ditunda selama kira-kira 30 minit bagi menunggu kehadiran orang ramai.

Turut hadir menyampaikan ceramah ialah Ahli Parlimen Jerai, Dr. Firdaus Jaafar; Ketua Angkatan Muda PKR Kedah, Azman Nasrudin dan Ketua Biro Perundangan PKR negeri, Gooi Hsiau Leung.