Wednesday, 16 October 2013

UNDI #DAR4NP #ULTRAMALAYS

Salam,

         Akhir-akhir ini kita sering terdengar perkatan ULTRA MALAYS..Kita seboleh-bolehnya mau menolak pemimpin yang terlalu liberal,kita mau pemimpin yang sayangkan bangsa melayu,cintakan bangsa melayu.Siapakah diantara pemimpin-pemimpin kita yang terlihat sentiasa melaungkan semangat sayang dan cintakan bangsa melayu?? Pada pendapat saya,antaranya yang "ULTRA MALAYS" adalah ...

Beliau sentiasa berada dekat dengan rakyat tak kira dimana jemputan kenduri atau terdengar perkhabaran kematian,in shaa Allah beliau akan hadir.Tanpa mengira penat dengan seharian di luar samada di pejabat atau bersama rakyat,dirumah beliau sedia menanti rakyat yang memerlukan bantuan atau pandangan beliau tanpa mengira waktu..ini contohnya hanya sebahagian kecil..
Walau sering kedengaran ayat-ayat "dah kalah tu berehat lah"..tapi untuk pengetahuan anda rutin ini masih berterusan walau beliau kalah di Bukit Katil.Kekalahan itu pn kita sedia maklum permainan siapa..

Baru-baru ini beliau dilantik sebagai Ahli Dewan Negara dan sebelum ini beliau juga dilantik sebagai pengerusi PUNB yang mana kita harapkan beliau akan mempunyai ruang dan peluang untuk membantu melayu dan bumiputera di Malaysia ini..in shaa Allah...

  Akhir kalam..marilah kita sama-sama doakan kemenangan DATUK SERI MOHD ALI BIN RUSTAM dalam pertandingan merebut kerusi Naib Presiden UMNO pada 19/10/2013 ini..