Friday, 17 April 2015

GOLONGAN ULAMAk DITOLAK ERDOGAN PAS??KATANYA PARTI ISLAM??


Gambar2 di atas bukti golongan ulamak ditolak mentah2.Apa dan ke mana hala tuju PAS sekarang??Di mana kata2 hikmah dulu yang PAS adalah parti islamik?

Adakah dengan kerjasama PKR dan DAP akan menjulang nama islam seperti yang dilaung-laungkan?

Rupa-rupanya sejak lama lagi Anwar sudah memasukkan jarum perpecahan di dalam PAS..tak percaya rujuk gambar di bawahTernyata PAS bukan lagi releven untuk dinobatkan sebagai parti islam.PKR dan DAP terang-terang menolak hudud dan kesepakatan untuk memartabatkan islam di MALAYSIA bumi bertuah ini.


Nik Abduh dinasihatkan berbaik dengan UMNO tidak lama sebelum bapanya Arwah Nik Aziz meninggal dunia (Al-Fatihah )kepada arwah..

"Nik Mohamad Abduh, mengakui turut menerima amanat daripada bapanya Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat supaya mewujudkan hubungan baik dengan Umno bagi memudahkan pelaksanaan hudud."

"Nik Abduh berkata, sebelum meninggal dunia, allahyarham berpesan kepadanya bahawa kerjasama dapat dilakukan antara PAS dengan Umno dalam usaha memartabatkan agenda Islam."
“Saya akui ayah cakap sendiri di depan saya bahawa untuk melaksanakan hudud dan apa-apa agenda Islam kita boleh bersama dengan Umno demi membawa agenda Islam lebih baik.”

Sebelum ini Mohd Amar dilaporkan berkata Nik Aziz meminta beliau dan ahli PAS menjalinkan hubungan baik dengan Umno serta tidak mengkritik parti itu.

Ini kerana pihaknya perlu berurusan dengan Umno mengenai pelaksanaan hudud di Kelantan. Jelas sekarang Arwah juga mempercayai hakikat yang UMNO jujur untuk melaksanakan hudud cuma banyak perkara perlu diambil kira..jadi..wahai ahli2 pas SEJATI..TEPUK DADA TANYA SELERA..