Tuesday, 2 April 2013

MAT SABU DI JANGKA MENENTANG 'WIRA' DIPENDANG

 
Mat Sabu Calon Parlimen Pendang yang belum disahkan Tengking Ustaz Azizan dilihat sebagai kurang ajar.Mat Sabu telah menyewa sebuah rumah di Pendang dan telah mengadakan 'kenduri masuk rumah' sebagai 'starting' beliau mempromosikan diri sebagai 'calon kawasan'yang akan bertanding di Parlimen Pendang.

Mat Sabu dipercayai akan menghadapi  tugas berat untuk berhadapan penduduk setempat terutama masyarakat Siam yang lebih mempercayai Suraya Yaacob di Dun Sg Tiang yang mesra rakyat dan mudah dihubungi dan sentiasa ADA di Pusat Khidmatnya di Sungai Tiang bagi menyelesaikan pelbagai masalah rakyat.Tinjauan terhadap penduduk setempat mendapati mereka hanya mahu calon yang mesra rakyat dan mudah dihubungi DI DALAM KAWASAN pada bila bila masa sahaja.dan yang lebih utama mereka tidak mahu PELAWAK HEBIAG.
 
 
 

GEMPAR....!! PELAWAAN ANWAR KEPADA PAPAGOMO DI PRU 13?

PAPAGOMO TERJERAT DENGAN KARPET MERAH PRU 13?


ANWAR Ibrahim bakal berdepan dengan pendedahan demi pendedahan tentang kebejatan moralnya apabila ada usaha untuk memujuk PapaGomo supaya bersetuju bertanding menentang Anwar dalam Pilihanraya Umum Ke 13 nanti malah menurut mereka,demi perjuangan untuk rakyat PapaGomo harus memburu Anwar hingga ke lubang cacing sebelum lebih ramai lagi rakyat negara ini terpedaya,tertipu dan diperbodohkan oleh Anwar dan sekutunya.

Menjadi tanggungjawab dan amanah besar kepada PapaGomo sebagai orang yang mula-mula mendedahkan wajah-wajah munafik Anwar untuk terus membongkar perlakuan seks songsang,kecurangan seorang suami,penipuan seorang bapa terhadap anak-anak dan lebih penting adalah penipuan demi penipuan yang direkayasakan oleh Anwar untuk mengeliru serta membohongi rakyat jelata.
Menurut Saudara Hamidzun Khairuddin,Pengerusi Gabungan Anti Penyelewengan Selangor atau GAPs,selain daripada rakyat dan kepimpinan yang sedia ada berusaha untuk menyakinkan rakyat bahawa Anwar bukan seorang pemimpin yang baik serta tidak layak menjadi Imam kepada seluruh makmum dalam negara ini,PapaGomo juga mempunyai tanggungjawab yang cukup besar bagi menelanjangi warna serta batang tubuh Anwar secara keseluruhannya dan selepas itu menyerahkan kepada rakyat yang celik mata hatinya untuk menilai selebihnya.


“Kita bersedia untuk melancarkan tabung kutipan bagi menampung kos pilihanraya sekiranya PapaGomo bersetuju bertanding untuk menentang Anwar di mana-mana sahaja kawasan Parlimen ataupun Dewan Undangan Negeri yang Anwar pilih untuk bertanding.


“Untuk permulaan kepada gerakan ini, GAPs bersetuju untuk menyumbang sebanyak RM1,000 dan kita akan melancarkan secara rasmi tabung kutipan ini demi menyediakan dana kewangan untuk PapaGomo bertanding menentang Anwar Ibrahim,” kata Hamidzun sewaktu dihubungi.


Menurut Hamidzun yang juga seorang Peguam dan aktivis politik terkenal tanahair,selain mendedahkan melalui blognya,PapaGomo tidak harus memberikan peluang untuk Anwar bergerak bebas berkempen untuk diribeiau dan partinya sedangkan hakikatnya setiap kali Anwar buka mulut untuk berceramah ataupun bercakap,segalanya adalah bohong belaka dan kesediaan PapaGomo untuk bertanding akan membuatkan Anwar ditimpa masalah ataupun musibah yang lebih besar.


“Landasan terbaik untuk PapaGomo ketika ini adalah bersetuju untuk menentang Anwar demi kelangsungan perjuangan PapaGomo yang selama ini berjaya membongkar segala salah laku termasuk skandal seks Anwar dan rakyat sedang menunggu pendedahan selanjutnya.Paling penting Anwar mesti dikubur serta partinya ditalkinkan dalam PRU13 ini,”tegas Hamidzun lagi sambil menambah bahawa beliau yakin sebahgian besar rakyat Malaysia ini berada bersama-sama dan menyokong segala pendedahan PapaGomo selama ini.


“Taktik Anwar menyaman PapaGomo sebanyak RM10 juta itu hanyalah usaha beliau untuk menutup mulut PapaGomo daripada terus mendedahkan siapa dia sebenarnya.Itu taktik bacul yang Anwar amalkan.Takut untuk berdepan dengan realiti,takut rakyat lebih tahu siapa beliau sebenarnya.


`Sekiranya PapaGomo memilih untuk bertanding menentang Anwar dalam PRU13 ini samada di Permatang Pauh ataupun dimana-mana sahaja akan memberikan ruang yang lebih besar untuk PapaGomo menelanjagi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang Anwar pakai ketika ini,” ujar Hamidzuan lagi.

Menurut Hamidzaun lagi,terpulang kepada PapaGomo untuk menggunakan lambang apa pun atau parti apa sekalipun dan sekiranya PapaGomo menang menentang Anwar dalam PRU13 nanti,ianya akan mencatat sejarah tersendiri dan akan dikenang sampai bila-bila.

"Andai pun beliau kalah tetapi sekurang-kurangnya beliau telah memberikan bukti secara langsung kepada rakyat siapa Anwar Ibrahim sebenarnya dan PapaGomo sudah tidak bersalah sekiranya rakyat terus mengundi Anwar walaupun Anwar seorang pemimpin yang tidak bermoral,:ujar Hamidzun lagi sambil menambah bahawa pihaknya hanya menunggu persetujuan PapaGomo sahaja sebelum meneruskan usaha mengisi Tabung PRU13 bagi membantu PapaGomo.


ANWAR SEMAKIN RESAH DENGAN PAPAGOMO VS PERSAHABATAN PAS PKR DAN DAP

 
PAPAGOMO satu nama yang hebat diantara blogger blogger yang ada.Ramai yang mencemburuinya dan terlalu ramai yang menyukainya tidak kiralah dikalangan pembaca Pro BN apatah lagi penyokong tegar Pro PR.Walaupun saban hari menyeranah Papagomo tetapi semakin disumpah seranah semakin ketagih membuka page PAPAGOMO,Seperti sambal belacan makin pedas makin sedap dimakan.Kelantangan PAPAGOMO dengan SOURCE yang diperolehi PAPAGOMO sangat BERHANTU dan menjadi kengerian yang amat sangat,menjadi igauan mimpi ngeri apabila PAPAGOMO mula bersidang di blognya terutama sekali ANWAR IBRAHIM dan Partinya yang terkenal dengan kredibiliti moral yang parah.
 
Tidak dapat tidak boleh dinafikan ANWAR IBRAHIM sebenarnya dan sememangnya PENING KEPALA dan HANTU ini yang sentiasa membuka satu demi satu KRISIS moral paling teruk paling buruk di abad ini iaitu PENDEDAHAN moral  ANWAR IBRAHIM oleh PAPAGOMO dengan aktiviti seks songsang yang rasa rasanya tidak pernah terjadi dalam sejarah dunia seorang manusia yang mempunyai seribu wajah yang tidak lut walaupun sudah terang lagi bersuluh WAJAHNYA.
 
Berselindung disebalik andaian konspirasi Barisan Nasional dan dilihat juga bagaimana sedaya upaya anak anak dan isteri ANWAR dan beberapa orang RAKAN KONGSInya cuba sedaya upaya menidakkan perlakuan ANWAR INI.anwar juga dikatakan memiliki ilmu LEMBUT GIGI DARI LIDAH.Menjadi kebiasaannya menggunakan PENGETAHUAN dan selok belok pentadbiran untuk menuding jari pada PEMIMPIN KERAJAAN BARISAN NASIONAL dan UMNO.Semakin rendah mentaliti rakyat semakin rakus ANWAR berpenglipur lara.sebab anwar siapa yang paling mudah dipengaruhi dan digula gulakan.justeru sasaran sasaran ANWAR ialah menimbulkan provokasi.
 
Bagi yang sukar di TARIK anwar dengan dibantu dan diberi laluan oleh sekutu sekutunya MEMBELI Individu individu tertentu dengan DUIT HARAM.Satu juta dua juta tidak memberi apa apa makna bagi ANWAR dan jaringannya. dalam situasi ini keuntungannya hanyalah pada satu pihak yang lain.
 
LU OLANG GADUH KITA OLANG ADA VALUE MA
 
Ramai orang sedar dan ramai juga yang tidak sedar dan tak kurang juga yang buat buat tidak sedar bagaimana elemen elemen sokongan BEGITU IKHLAS dari PAS walaupun ramai pemimpinnya 'MENGKELAN PAHIT" tetapi harus juga ditunjukkan MACHO kerana jika ditentang maka periuk nasi akan terlungkup serta juga ada cita cita lain yang menggunung yang diharapkan. 
 
DAP AGENDANYA SANGAT HALUS DAN MULUS
 
watak watak yang dicerminkan sangat hebat.mahu mengajar itik berenang?mahu mengajar bangsa cina berniaga?sokongan kepada Anwar kepada PAS hanyalah
 
 FATAMORGANA
(sesuatu yang tidak ada, tetapi nampak ada)
 
PAS terpaksa akur kerana PAS memerlukan sokongan PADU bangsa lain yang boleh membantu menambahkan undian untuk calonnya walaupun berbeza ideologi namun demi undi PAS SANGGUP MENJUAL MARUAHNYA dengan harga sebatang rokok.DAP pula memerlukan UNDIAN AHLI AHLI PAS kerana DAP tahu partinya tidak boleh menang secara sendirian kerana SIFAT SIFAT PEMIKIRAN ERA ZAMAN 60 yang cuba diselindungkan dengan konon kononnya sekarang ini tidur sebantal dengan PAS namun mimpi yang berlainan.
 
dalam kempen,provokasi demontrasi jalanan kehadiran mereka hanyalah sekadar MENGAMBIL HATI ada dipermulaan dan hilang dipenghujung.kerana mereka tahu siapa yang boleh dibeli dengan sebatang rokok.

 
PEMIMPIN PEMIMPIN DAP melihat keujudan PKR sebagai perisai utama mereka.Kerja mereka menjadi sangat senang dan mudah justeru itu mereka menjaga ANWAR dengan sebaik baiknya kerana mereka tahu keuntungan besar yang mereka perolehi dari ANWAR dan PKR walau pun mereka tahu sedalam dalamnya SIAPA ANWAR IBRAHIM DAN SEJARAH HIDUPNYA.kalau tidak percaya tanyalah KARPAL.percaya atau tidak jika hasrat mereka menjadi KERAJAAN PUSAT anwar hanyalah TAIK YANG TIDAK BOLEH DICUCI BERSIH  WALAUPUN DENGAN SELAUTAN AIR LAUT CINA SELATAN maka mereka akan membiarkan ANWAR mereput perlahan lahan dengan sendirinya tanpa bantuan dan sokongan seperti sekarang lagi.
 
DAP pun sedar gejala moral seks apatah lagi yang songsang dan gila adalah gejala yang melumpukan NEGARA mana sekali pun di dunia ini.
 
BERBALIK KEPADA KISAH ANWAR IBRAHIM DAN ANGAN ANGANNYA
 
ANWAR dilihat mengamalkan prinsip alang alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan alang alang mandi biar basah alang alang bergelumang dosa biar sampai dijilat api neraka
 
Pendedahan demi pendedahan yang dibuat oleh PAPAGOMO dilihat membuka topeng yang dipakai ANWAR IBRAHIM. Seharusnya PAPAGOMO menyedari gendang yang dipalu menginginkan tarian PAPAGOMO sumbang dan pincang.

SERUAN supaya PAPAGOMO menentang ANWAR merebut kerusi pilihanraya dengan alasan demi perjuangan untuk rakyat PapaGomo harus memburu Anwar hingga ke lubang cacing sebelum lebih ramai lagi rakyat negara ini terpedaya,tertipu dan diperbodohkan oleh Anwar dan sekutunya tidak harus dilihat oleh PAPAGOMO sebagai langkah yang tidak bijak dan tidak boleh diguna pakai kerana ianya akan membataskan PAPAGOMO sendiri.PAPAGOMO harus terus menjadi HANTU YANG PALING MENAKUTKAN ANWAR dan kumpulannya.Anwar harus diburu dengan HANTU PAPAGOMO Selamanya.