Saturday, 20 April 2013

THE GIANT KILLER P11 PENDANG

 
 
 
 
 
 
 
 


SEKALI LAGI AUTA BANG NON DAN CIKGUBARD

 

Inilah gambar dua saksi video yang didakwa mirip kepada Anwar Ibrahim yang dikatakan ditangkap di sempadan Malaysia-Thailand semalam. Lelaki yang berbaju biru tu adalah Sekretariat Pakatan iaitu Sabrimi Sidek.

Gua difahamkan oleh sumber pihak berkuasa, sebenarnya tiada langsung tangkapan yang dibuat di Balai Polis Bukit Kayu Hitam. Anwar dikatakan sengaja mencipta skrip untuk memburukkan imej Polis yang kononnya mahu menghalang saksi terbabit ditampilkan kepada rakyat.

Ini semua adalah satu lagi sandiwara Anwar serta Chegu Bard yang sengaja direka untuk membersihkan nama Anwar menjelang hari mengundi bagi PRU13 di Permatang Pauh tak lama lagi..

Didalam ceramah di perkarangan Madrasah An-Nadhoh Kubang Semang semalam, Anwar secara terang-terangan menuduh Polis bersekongkol dengan kerajaan untuk menutup bukti kononnya ada pelakon mirip Anwar..

Anwar juga menampilkan rakaman perbualan telefon yang kononnya dibuat semasa saksi mirip Anwar tersebut ditangkap di Bukit Kayu Hitam. Ternyata semua penyokong Anwar ditipu hidup-hidup kerana rakaman tersebut hanyalah helah semata-mata..

Anwar sekarang memang terdesak untuk mencari simpati rakyat khususnya di Permatang Pauh ni beb.. Ceramah semalam pun tak ramai yang datang.. Gua rasa ada la lebih kurang 600 orang je yang hadir..


Kalau macam ni punya keadaan.., rasanya Anwar boleh lari malam beb.. Tak pun.., lepas ni dia tuduh pulak Najib nak bunuh dia.. Korang bukan tak tahu perangai munafik Anwar tu kann... Dia tu memang macam-macam... Cehh!!!
 

CIKGUBARD SEHANDAL RAFIZI BERTUNGKUS LUMUS MENIPU RAKYAT BAGI MENYELAMATKAN BOSNYAMalam tadi di program Solat Hajat & pendedahan lelaki Klon Anwar dekat Penanti oleh SAMM ternyata satu pembohongan besar .

Chegubard selaku kepala penipu mendakwa Shabrimie Sidek ditahan polis bersama dua saksi yang terlibat menerbitkan video fitnah lucah terhadap pemimpin Pakatan Rakyat di kawasan sempadan Malaysia-Thailand di Bukit Kayu Hitam


Calon Dewan Undangan Negeri N21 Sg Acheh, Pulau Pinang, Badrul Hisham Shaharin atau Chegu Bard memaklumkan sebentar tadi, tangkapan dibuat selepas Shabrimie dan dua saksi itu sudah melepasi pemeriksaan Imigresen di Bukit Kayu Hitam.
"Ini adalah tangkapan bermotif politik," kata Chegu Bard.

Menurut Chegu Bard lagi, dua saksi tersebut bakal tampil di program KEADILAN di Madrasah An-Nahdhoh, Kubang Semang, Permatang Pauh malam ini, dan akan membuat pendedahan terbuka berhubung penglibatan mereka dalam pembikinan video tersebut.

Walhal , info yang GPB terima oleh hadirin yang hadir berkata sebenarnya Chegubard telah menipu semua orang. Dia siap membuat tayangan suara dengan satu panggilan telefon yang dirakamkan di waktu petang .

Sebenarnya tak ada pun pelakon lelaki mirip Anwar tapi hanya rekaan fitnah PKR untuk pencacai2 nya .
[SUMBER DISINI]

HAKIKATNYA RAMAI YANG DALAM PAS MENANGIS AKIBAT DIPERBODOHKAN DGN MUDAH DAN DIPERSENDA DGN BERGAYA

 
DAP GUNA SIMBOL PAS DAN PKR
 
Hakikatnya ramai yg di dalam PAS menangis dalam hati..diperbodohkan dipersendakan ... masih tak sedar-sedar lagi..
 "tahniah PAS krn takut n tunduk dgn DAP.............."

Ohh... mungkin mereka nak katakan PAS dan DAP adalah
"BERSEPAKAT MEMBELA RAKYAT"
 
YANG SEBENARNYA
 
ini yang akan berlaku
 
"Pembunuhan terancang DAP terhadap PAS"