Saturday, 23 March 2013

TERBUKTI 'WAN MUHD AZRI' RF142862 PENGUNDI "BERHANTU"

 
Setelah disemak hasilnya adalah ini
 
 
'laa..... record not found'
 
Nampaknya usaha usaha RAFIZI@ SILEMBUT yang MESRA MANJA dengan BOSNYA ini tidak menjadi Berdasarkan kepada nombor RF142863 dan nombor kad pengenalan individu tersebut, Rafizi membuat andaian wujud pengundi hantu dan sebagainya.
 
Bertapa rajinnya beliau berusaha dengan tekun mengedit dan mengharapkan rakyat percaya salah seorang yang paling digeruni dan ditakuti PKR percaya bahawa individu yang bernama PAPAGOMO
 
apa yang paling kelakar ialah identiti yang masih tidak dapat dibuktikan oleh RAFIZI LEMBUT LEMBAI yang MESRA MANJO MANJAAN dengan BOSNYA ini ialah siapakah PAPAGOMO yang sebenarnaya.
 
PAPAGOMO rupanya menjadi igauan mimpi ngeri pada RAFIZI LEMBUT GEMALAI dan BOSNYA ini berusaha bermati matian untuk mencalari kredibiliti SPR khususnya,sememangnya PAPAGOMO adalah pengundi "BERHANTU"yang sangat ditakuti ANWAR IBRAHIM
 
anda boleh semak sendiri no RF142863 yang diterbitkan 'mempunyai rekod oleh RAFIZI LEMBUT ini di laman rasmi SRP http://daftarj.spr.gov.my/DaftarjBM.aspx sambil sambil semak diri anda sendiri dan jangan kehilangan Kad pengenalan anda dan pastikan BARISAN NASIONAL memperolehi kemenangan besar Undi anda menentukan NEGARA kita tidak jatuh kepada PARTI LIAR.
 
Saya juga telah menyemak diri saya dan hasilnya adalah seperti dibawah
 
 

WAJAH SEBENAR PAPAGOMO DIKENAL PASTI...!!!

 
Ni dia papagomo...!!

PAPA HEBAT DI RANJANG

 
!!! Perhhh.....

Kalau dah jenis penipu, sampai bila-bila pun penipu dan menipulah kerjanya. Kalau dah bapa jenis sendiri cakap, sendiri pun tak percaya, apa sangatlah seorang anak yang lembik ubun-ubunnya dan lembik juga segala-galanya.

 Semalam Nurul Izzah bukan main mengepak menuduh polis tak jalankan risikan dengan betul, sebaliknya dengan selamba katak kata, polis terlalu banyak membuat pengintipan terhadap rakyat sampai tak sempat mengintip dan membuat risikan terhadap keselamatan negara.

Hari ini, sama macam dalam kes ORANG MELAYU PERLU DIBENARKAN MURTAD, Nurul Izzah buat kona baring. Dan-dan tu jugak dia keluarkan kenyataan media kononnya, dia menyokong sepenuhnya pasukan polis dan tentera Malaysia. Kononnya juga dia sekadar bersetuju dengan pendapat seorang bekas pegawai tentera yang sangat bermasalah dan telah dilucutkan tauliah pangkatnya bahawa risikan Malaysia terlalu lemah kerana terlalu banyak risikan dibuat terhadap rakyat sendiri.

Pusing kut mana pun, frasa, makna dan intonasi ayat, tetap sama. Maksudnya walau pusing macam mana sekalipun, Nurul Izzah memperlekehkan pihak polis dan masih lagi berpegang dengan tuduhannya bahawa PDRM perlu dimansuhkan dan intipan, siasatan, tangkapan dan pencegahan tidak boleh dilakukan di kalangan rakyat Malaysia yang mempunyai agenda subversif seperti PAPA JAHATnya dan dia sendiri?

Nurul Izzah pernah didedahkan sebagai MAKHLUK BETINA HARAMJADAH yang cuba mendedahkan sistem persenjataan dan sistem pertahanan negara kepada pihak asing, menerusi wawancaranya dengan sebuah stesen televisyen negara jiran. Bagaimanapun, selepas pendedahan dibuat, dan siasatan hendak dilakukan, Nurul Izzah menyatakan bahawa semua itu hanyalah FITNAH JAHAT UMNO semata-mata dengan bantuan media-media seperti Utusan Malaysia, New Straits Times dan sebagainya.

Begitu juga ketika dia menyatakan dengan bangganya bahawa ORANG MELAYU PATUT DIBENARKAN MURTAD atas nama KEBEBASAN BERAGAMA, dia akhirnya membuat kesimpulan mudah dan menuduh Utusan Malaysia yang membuat fitnah terhadapnya, walaupun cakap-cakapnya telah dirakam dan ditayangkan menerusi YouTube dan sebagainya.Sekarang, dia pusing cakap lagi...

Memang betullah... Kalau jenis baka jahat, sampai ke anak cucu pun, jahat jugalah!

Macam Anwar Ibrahim dan keturunannya seperti yang digambarkan ramai rakyat malaysia Sekarang ini, ternampak jelas kepada Nurul Izzah. Tak lama lagi, cucunya iaitu anak daripada Nurul Izzah dengan jantan lembik yang jadi balaci peneman Anwar meliwat jantan lembut lain pula!!!!Menantu pulak kita belum tahu specis yang mana.apakah Nurul Izzah adalah 'pewaris' ibunya....? sama sama kita nantikan kerana bangkai yang busuk tidak boleh ditutup dengan U ULANG I SAMAN.