Thursday, 11 April 2013

VIDEO DATO MUSTAFFA ALI SEDANG BERSETUBUH PULA TERSEBAR

 
 
 
 
Ringkasan Kes.
Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai P...
olis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah. Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.

Siasatan:
1) MO: Suspek telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.
(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato' Mustaffa Ali.
(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato' Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.
(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.
Perkembangan lanjut akan dimaklum semula.
 
CEPAT JUMPA NIK AZIZ.....!!!! TGNA BOLEH SATTLE

MAT SABU YANG MELARIKAN DIRI KE PENDANG AKAN DIBURU PULA OLEH SEORANG 'WIRA'

 
Mat Sabu yang memilih Perlimen Pendang sebagai wakil  PAS dijangka akan ditentang oleh seorang 'WIRA' anak kelahiran Pendang.sama sama kita tunggu....!!
 

BABI PUN SANGGUP MAKAN...WA TABIK SAMA LU LA 
 1. Kerana mulut, badan binasa begitulah nasib PAS. Kini ayam tambatan mereka nampaknya makan tuan. Bila dah terlalu banyak bercakap maka banyaklah silapnya. Mat Sabu kini tersandung tatkala ghairah mengejar populariti al-maklumlah Timbalan Presiden.
 2. Keceluparan beliau kini mengundang padah. Karpal Singh pun dah naik mual dengannya. Apa tidaknya, bagi Karpal, beliau tidak mahu DAP dianggap sebagai komunis atau dikaitkan dengan gerakan dan ideologi tersebut. Demi kejayaan DAP pada PRU13, undi Melayu, Cina dan India adalah penting dan tidak hanya menumpu kepada undi satu kaum sahaja.
 3. Bagi Karpal, kenyataan yang dibuat Mat Sabu seolah-olah DAP itu komunis! Sebab itulah Mat Sabu terpaksa menyokong tindakan serangan komunis di Bukit Kepong sebagai HERO dan pasukan keselamatan sebagai pengkhianat negara.
 4. Kini Karpal mula mencongak-congak hubungan mereka bersama PAS dalam PR, apakah menguntungkan atau tidak?
 5. Transformasi PAS nampaknya lebih merosakkan dari membawa kebaikkan. Timbalan Presiden yang dilihat mampu mengepalai jentera "perang" PAS bagi PRU13, ibarat duri dalam daging. Tapi apa pun itu semua pilihan ahli PAS. Mereka seharusnya yang patut dipertanggungjawabkan!
 6. Pemimpin dan ulamak PAS nampaknya terdiam kaku! Nak lepas diri macam mana dalam dunia serba canggih ini. Nak mengaku salah tak gamak - sebab statuts mereka ulamak, tak mengaku tak boleh sebab satu Malaya dah tengok video Mat Sabu !
 7. Itulah kalau dah banyak sangat Mulut, bercakap sampai tak ketahuan kalu. Rasullullah SAW dah ajar kita supaya jangan banyak sangat bercakap nanti kalau silap atau salah susah jadinya. Tapi kalau dah perangai serupa Yahudi mabuk apa boleh buat akhirnya yang menjadi masalahnya PAS sendiri dek kerana mulut Mat Sabu.

MAT SABU BIKIN PAS BUSUK DI PENDANG

Azlas dan Minah

“Saya sangat sedih dan tidak sangka sama sekali dia (Mat Sabu) sanggup berkata demikian (mengangkat komunis sebagai hero). Saya tak akan maafkan dia. Jangan datang jumpa kami di sini, kami tak mahu dan saya benci dia.

Sumber : Utusan Malaysia

 1. Demikianlah luahan hati dan perasaan ahli keluarga anggota keselamatan yang dibunuh kejam oleh komunis - geng Mat Indera, tokoh pujaan Mat Sabu.
 2. Cerita Mat Indera ini adalah kes yang cukup terpencil kalau nak dibandingkan dengan banyak lagi tokoh-tokoh hebat yang berjuang demi Agama, Bangsa dan Tanahair seperti Tok Gajah, Mat Kilau, Datuk Bahaman, Datuk Onn Jaafar, Kanang Anak Langkau, Leftenan Adnan dan Sarjan Hassan. Jadi apalah sangat yang nak dibanggakan dengan orang yang sanggup membunuh bangsanya sendiri.
 3. Pembunuhan ngeri anggota polis dan beberapa orang homeguard di Bukit Kepong jelas tidak memperlihatkan kehebatan Mat Indera tetapi lebih kepada kekejaman gerakan komunis di Tanah Melayu.
 4. Kalaulah sungguh nak merdekakan Tanah Melayu, kenapa selepas merdeka pun mereka masih meneruskan pemberontakan menentang kerajaan yang dipimpin oleh orang Melayu? Sepatutnya mereka meletakkan senjata serta merta selepas detik 31 Ogos 1957!
 5. Jadi apa sebenarnya mesej yang cuba Mat Sabu sampaikan, PAS sudah menerima Komunis?
 6. Mungkin juga ini antara sebabnya PAS semakin menjauhi perjuangan Islamnya, tiada lagi Negara Islam, Tiada lagi Hudud, Kalimah Allah dah tidak mereka heran, Isu murtad mereka diamkam, Isu aurad dalam Masjid diremeh dan Nabi Muhammad SAW adalah sama sahaja dengan manusia biasa lainnya!??
 7. Nampaknya godaan kuasa politik tak mampu ditahan oleh pemimpin PAS sehingga agama dikesampingkan.
 8. Kalau dah duduk sekandang dengan kambing, akhirnya kita pun berbau macam kambing. Kalau dah taksub sangat dengan puak-puak kafir harbi DAP, dikhuatiri Islam pun dianaktiri, bangsa dah tak dipeduli. Akhirnya PAS dibenci bangsa sendiri!