Sunday, 24 March 2013

INILAH CALON SYIAH PAS PARLIMEN PENDANG?

MAT SABU RELA MAKAN BABI JIKA DAP PERINTAH NEGARA ?
 
Mat Sabu menyewa sebuah rumah di Pendang dalam usaha memperkenalkan diri pada masyarakat Pendang yang dilihat kebanyakannya menolak Mat sabu terutama masyarakat Siam yang sangat rapat dengan YB SURAYA YAACOB Adun Sungai Tiang yang bekerja seperti najib bekerja sentiasa turun padang


Seorang ahli PAS memberitahu ada mengikuti Mat Sabu untuk menghadhiri satu Majlis Makan Malam yang dihadiri oleh Lim Guan Eng dan ahli-ahli DAP.

Mat Sabu diminta berucap. Dalam ucapannya, Mat Sabu berkata kepada ahli-ahli DAP, "Saya lebih rela makan babi bersama Lim Guang Eng dari makan ayam dengan Najib.

"Kami akan hidup mati bersama DAP hingga kita ambil alih Putrajaya."

Ahli-ahli PAS yang duduk dalam dua meja yang memakan makanan lain dari hadhirin lain itu boleh berteriak takbir! Allahu Akbar!

Cina-cina DAP yang hadhir hanya bertepuk melihat kebodohan Melayu Islam yang dah dianjingkan menjadi bintang peliharan DAP.

Mana tak binatang peliharan? PAS tidak akan bertambah kuasa atau kerusi tapi hanya bantu pecahkan undi Melayu untuk jadikan DAP bertambah kuasa. PAS juga sanggup dikudakan jentera parti untuk PKR yang mana parti mereka dah lumpuh.

Di Pulau Pinang, DAP akan ambil kerusi kepunyaan PAS dan PKR untuk monopoli kuasa di Pulau Pinang.

Baguslah Mat Sabu. Makanlah babi banyak,
SUMBER
THE UNSPINNERS

No comments:

Post a Comment