Saturday, 20 April 2013

SEKALI LAGI AUTA BANG NON DAN CIKGUBARD

 

Inilah gambar dua saksi video yang didakwa mirip kepada Anwar Ibrahim yang dikatakan ditangkap di sempadan Malaysia-Thailand semalam. Lelaki yang berbaju biru tu adalah Sekretariat Pakatan iaitu Sabrimi Sidek.

Gua difahamkan oleh sumber pihak berkuasa, sebenarnya tiada langsung tangkapan yang dibuat di Balai Polis Bukit Kayu Hitam. Anwar dikatakan sengaja mencipta skrip untuk memburukkan imej Polis yang kononnya mahu menghalang saksi terbabit ditampilkan kepada rakyat.

Ini semua adalah satu lagi sandiwara Anwar serta Chegu Bard yang sengaja direka untuk membersihkan nama Anwar menjelang hari mengundi bagi PRU13 di Permatang Pauh tak lama lagi..

Didalam ceramah di perkarangan Madrasah An-Nadhoh Kubang Semang semalam, Anwar secara terang-terangan menuduh Polis bersekongkol dengan kerajaan untuk menutup bukti kononnya ada pelakon mirip Anwar..

Anwar juga menampilkan rakaman perbualan telefon yang kononnya dibuat semasa saksi mirip Anwar tersebut ditangkap di Bukit Kayu Hitam. Ternyata semua penyokong Anwar ditipu hidup-hidup kerana rakaman tersebut hanyalah helah semata-mata..

Anwar sekarang memang terdesak untuk mencari simpati rakyat khususnya di Permatang Pauh ni beb.. Ceramah semalam pun tak ramai yang datang.. Gua rasa ada la lebih kurang 600 orang je yang hadir..


Kalau macam ni punya keadaan.., rasanya Anwar boleh lari malam beb.. Tak pun.., lepas ni dia tuduh pulak Najib nak bunuh dia.. Korang bukan tak tahu perangai munafik Anwar tu kann... Dia tu memang macam-macam... Cehh!!!
 

No comments:

Post a Comment